Website laten maken

Website laten maken Friesland

Wilt u door ons een website laten maken? Wij maken voor elke ondernemer met verschillende behoeften een professionele website op maat. Ons basis pakket voor de mkb’er/zzp’er, heeft alles in huis voor uw nieuwe (bedrijfs) website. De perfecte start voor uw nieuwe bedrijf.
Ook een offerte op maat laten maken behoort tot de mogelijkheden.

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Wij gebruiken het meest gebruiksvriendelijk content management systeem. Dus wilt u zelf uw website beheren of wilt u dit toch liever uitbesteden? Alles is mogelijk. Informeer naar de mogelijkheden

Goedkoop een website laten maken

Wilt u voor uw bedrijf een professionele website laten maken? Dan is het “Basis pakket: Professionele website” een goede keuze. Ook voor andere functionaliteiten die niet in het basis pakket zitten, kunt u bij ons terecht. Zie onderaan deze pagina voor meer informatie.

Basis pakket: Professionele website
*€ 649
vinkjeComplete website
vinkjeStandaard geschikt voor tablet & mobiel
vinkjeUniek design aangepast aan de huisstijl
vinkje2 volledige correctierondes
vinkje5 Pagina’s
vinkjeContactformulier (voor klantreacties)
vinkjeIntegratie met Facebook, Twitter, LinkedIn
vinkjeGebruiksvriendelijk CMS (WordPress)
 
Offerte op maat
Maatwerk
Heeft u specifiekere wensen?
Ook dan helpen wij u graag verder!
 
 
 
 
 
 
 

* Alle genoemde prijzen zijn exclusief BTW.

Website laten maken door heel Nederland

Wij hebben ook websites gemaakt voor ondernemers in o.a.: Amsterdam, Rotterdam, Utrecht, Eindhoven, Leeuwarden, Den Haag, Groningen, Nijmegen en Maastricht. Heeft u bijvoorbeeld een Tegel bedrijf in Leiden of een WeddingINC kantoor in Wageningen? Dan is het geen enkel probleem voor ons om een site voor uw bedrijf te maken.

Website uitbreidingen

Soms zijn de functionaliteiten die in het basis pakket zitten niet voldoende. Hierbij kunt u denken aan de volgende uitbreidingen:

  • Portfolio
  • Fotoalbum
  • Uitgebreide formulieren
  • Google maps
  • Agenda
  • FAQ (Veel gestelde vragen)
  • Complete webwinkel (Informeer naar de mogelijkheden)
  • Online reserveren (Hotels, restaurants, autoverhuur, bungalowparken)
  • En nog veel meer

Deze uitbreidingen hebben hun diensten al bewezen bij andere bedrijven. Omdat wij deze uitbreidingen al hebben ontwikkeld, kunnen wij u deze voor een goedkopere prijs aanbieden. De uitstraling is altijd anders bij iedere website!

Een website laten maken door Tigno is erg voordelig, omdat wij alle uitbreidingen al in eigen huis hebben. Deze hoeven dus niet meer ontwikkeld te worden. Daardoor kunnen wij tegen lage prijzen, mooie uitbreidingen toevoegen.